A DHJ Kft. a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei TOP 100 gazdasági rangsorában

A DHJ Építő Kft. az elmúlt években különös figyelmet fordít a vállalkozásfejlesztésre, kivitelezési feladataink bővítésére, magas minőségű elvégzésére. Ezért cégünk egész szakmai gárdáját kiemelt büszkeséggel tölti el, hogy idén is bekerülhettünk a Borsod-Abaúj Zemplén megyei TOP 100 gazdasági szereplőjének rangsorába.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatóságából felállított szakmai zsűri minden évben felállít egy száztagú rangsort, ami az előző évben elért eredmények alapján a megye gazdasági életének meghatározó vállalkozásait sorakoztatja fel.
A százas rangsor tagjait az Észak-Magyarország napilap közreműködésével a TOP 100 kiadvány mutatja be.
A kiadványt Borsod-Abaúj-Zemplén megye közéleti és gazdasági személyiségeinek részvételével adták át ünnepélyes keretek között.
Dr. Alakszai Zoltán megyei főispán köszöntőjében kiemelte, hogy a gazdasági élet mozgatórugója a változás és a verseny, az elmúlt években minden idők legnagyobb vállalkozásfejlesztési programját hajthatták végre, aminek a lehetőségével éltek azok a vállalkozások, akik készek növelni versenyképességüket.
A Top 100 kiadványt gondozó Észak-Magyarország napilap főszerkesztője Csákó Attila is köszöntötte a résztvevőket: „Önök egy nagyon nehéz pályán érték el azokat az eredményeket, amelyekkel bekerültek a legjobb százba. A munkájuk példaértékű, mert nem kinevezés, hanem tényszerű számok, eredmények alapján ülnek ma itt.”

Fotó: boon.hu