RÓLUNK

DHJ Építő Kft. egy kiterjedt, széles tevékenységi körrel rendelkező cégcsoport részeként működő mélyépítési, magasépítési és építőipari szállítmányozó társaság. A felkészült és a minőség iránt elkötelezett munkatársaink, valamint az összetett eszközparkunknak köszönhetően megbízóink igényeit a legmagasabb műszaki színvonalon elégítjük ki. Ennek eredményeként ma már országosan és nemzetközileg is neves építőipari cégek partnerei, alvállalkozói vagyunk. A hulladékgazdálkodás területén is – a hulladéklerakók rekultivációja, hulladékgazdálkodási rendszerek fejlesztése, kivitelezése – szép eredményeket értünk el.

dhj_epito_bemutatkozas

Minőség

Munkáink jelentős részét a FIDIC (Tanácsadó Mérnökök Nemzetközi Szövetsége) előírások maradéktalan betartásával végezzük.

Az ISO minősítési rendszer szerinti minősítésünk: ISO 9001, 14001, ISO 45001.

Szervezet

Jelenlegi állományi létszámunk 80 fő körül alakul. Építőipari, környezetvédelmi nagy projektek lebonyolításához alkalmazkodva rendelkezünk komplett műszaki előkészítési csoporttal, szakágankénti felelős műszaki vezetőkkel, építésvezetőkkel és műszaki ellenőrökkel, környezetmérnökökkel. Saját kivitelezői létszámunkban megtalálhatók a szükséges jogosultságokkal rendelkező gépkezelők, a jól képzett kőművesek, gépkocsivezetők, egyéb szakipari munkások. Adminisztratív és pénzügyi kollégáink gyakorlottak az Európai Uniós támogatási rendszer pénzügyi elszámolásában.

Nézzen szét álláshirdetéseink között:

Fő profilunk