Boldogság a szemekben, melegség a lelkekben – karácsonyi adományokat adtunk át

A DHJ Építő Kft. az Észak-Magyarország és Borsod Online által szervezett „Karácsonyi Segítünk!” elnevezésű akcióhoz csatlakozott az idei Ünnepek alkalmával. Az akció révén ezúttal a Galamb Alex által vezetett Sütni Jó! Alapítvány által támogatott, mélyszegénységből indult hernádnémeti gyerekek számára gyűjtöttünk karácsonyi ajándékokat. A DHJ Kft. tulajdonosai és dolgozói közös összefogásban állították össze az ajándékcsomagokat, amik főként játékokat, ruhákat és  tartós élelmiszereket tartalmaztak.

A Hernádnémetiben lévő Sütni Jó! Alapítványnál, Galamb Alex védőszárnyai alatt nevelkedő 15-20 mélyszegénységből indult gyermek számára szerettünk volna ezúttal csodálatossá tenni a karácsonyt.
Az átadáson Csákó Attila, az Észak-Magyarország és a Borsod Online főszerkesztője felidézte azt az utat, amit a mélyszegénységből induló Galamb Alex járt be: a borzasztóan nehéz gyermekkor után kitartással, szorgalommal, tanulással kihúzta magát a kilátástalanságból. Példakép lett, akit ma már egy ország ismer. „Alex tevékenysége nyomán nem csak a pékműhelyben – ahol finomságok készülnek – van jó meleg, de nagyon sokak szívében is. Alex célokat fogalmaz meg, közösséget teremt. Köszönet jár érte neki! Kérem, kérjük, folytassa a megkezdett utat!”