Újabb győzelem a DHJ támogatásával

A DHJ Építő Kft. büszkén támogatja a sportolókat, és most ismét újabb sikereket ünnepelhetünk! Koncz Attila, akit a DHJ Építő Kft. támogatott, a 3. Boxing Night versenyen Nagyvenyimben szerepelt.

A DHJ Építő Kft. büszkén támogatja a sportolókat, és most ismét újabb sikereket ünnepelhetünk! Koncz Attila, akit a DHJ Építő Kft. támogatott, a 3. Boxing Night versenyen Nagyvenyimben szerepelt. A verseny 2024. március 30-án került megrendezésre, és 81,4 kg-os súlycsoportban vívta meg a fő meccset egy tapasztalt szerb ellenféllel.

Koncz Attila a mérkőzésről elmondta: “A második menetben sikerült lezárnom a mérkőzést. Másfél év kihagyás után, úgy éreztem, kemény fába vágtam a fejszémet, de hála Istennek nagyon jól sikerült a felkészülésem, és ennek meg is lett az eredménye.”

2024. április 29-én Attila Road to Oktagon nevű gálán lépett ismét kötelek közé a Bok csarnokban. A menetet hihetetlen gyorsasággal fejezte be a 81kg-os súlycsoportban versenyző Attila, aki a rutinos szerb harcos ellen vívott küzedelmet, és az első menet végén egy fejre gyakorolt térdrúgással be is fejezte a mérkőzést!

Ezek a győzelemek ismét bizonyítják, hogy a DHJ Építő Kft. támogatása hozzájárul a sportolók sikereihez. Gratulálunk az elért eredményekhez!

Koncz Attila leginkább a K1 kategóriában ismert, íme néhány érdekes tény róla:

  • Pro AFSO Interkontinentális K1 bajnok: Koncz Attila a -79,4 kg súlycsoportban szerezte meg ezt a címet.
  • K1 Világbajnokság 2. helyezettje: Két alkalommal is második lett a K1 világbajnokságon, a -81 kg súlycsoportban.
  • Európa-bajnok kickboxban: Ebben a sportágban a -75 kg súlycsoportban ért el kiemelkedő eredményeket.
  • Nemzeti bajnok wushuban: A wushu egy hagyományos kínai harcművészet.